zaterdag 11 juni 2016

Kaart van het KiCoStamps Jaarfeest

Vandaag hadden we ons 3e Jaarfeest van KiCoStamps. Wat een geweldig feestje!!!
Een feest met heel veel bekende mensen, maar ook nieuwe mensen die een kijkje kwamen nemen en aanschoven bij de gratis make and takes die door de vier designers van KiCoStamps zijn gegeven.


Bij mij kon je vandaag een kaart maken met Dylusions Paint (naar een idee van Dyan Reavely) en natuurlijk de nieuwe sheets van KiCoStamps.
Voor de achtergrond maak je met ronde sponstools gekleurde vlakken met de paint.
Je kunt met heel weinig verf best lang verf op papier aanbrengen. Nadat je de vlakken hebt aangebracht kun je nog een keer met dezelfde kleur er overheen gaan, daar worden de kleuren net iets intenser van.
Met diezelfde kleuren maak je patronen met stencils in alle vlakken, maar uiteraard in een tegengestelde kleur dan je in het vlak al hebt gebruikt.
Op de scheiding van de vlakken maak je met een stencil met een klein motiefje een rand van zwart die je later met een witte pen omlijnd.
De bloemen zijn met zwarte inkt gestempeld, uitgeknipt en ingekleurd met Distress inkt en een waterpenseel. Ook de bloemen hebben witte accenten met een gelpen gemaakt.
Stempel met zwart de tekst.
Stempel de bloemensteel met zwart, geef de steel een wit accent en plak de uitgeknipte en ingekleurde bloemen op de kaart.
Tot slot spons je de randen van de kaart met zwart.


Stempels:
KiCoStamps, Plate 108, Flora en Fauna (16)
KiCoStamps, Plate 105, Tekstsheet (23)
KiCoStamps, Plate 62, Flora en Fauna (8)

Inkt etc.:
Archival, Jet Black
Dylusions Paint, Bubblegum Pink, Tangerine Dream, Fresh Lime, Vibrant Turquoise, Black Marble
Distress inkt, diverse kleuren blauw, groen
Waterpenseel
Gellirol wit
    

1 opmerking:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails