woensdag 23 januari 2013

Challenge bij FSC

Wijziging van berichttitel en wijziging van blogbericht, 24 januari 2012, 21.30 uur.

Misschien weten jullie het nog. Met de kalender die ik had opgepimpt op onze laatste Stamping Angelsdag (zie hier en hier) deed ik mee met de challenge bij FSC, Fashionable Stamping Challenges. Na de eerste keer te hebben gewonnen in juni 2012, won ik ook meteen met de tweede keer dat ik meedeed.
Gaaf!!!

Maar ......

Zo begon ik mijn blogbericht van dinsdag 23 januari.
En daar waar eerst een heel prima bericht kwam, werd dat later ingetrokken (dat kan, en dat mag) en kreeg ik het vriendelijke verzoek dit blogbericht te verwijderen.
Onderstaande alinea had ik in dit blogbericht al aangevuld, net als het blogbericht van 24 januari wat ik bij nacht en ontij op mijn blog zette om één en ander recht te zetten. Dat, en een excuus van mij, bleek toch niet voldoende.
Dus wil ik de tekst van mijn blogbericht wel aanpassen hoor, daar zit ik echt niet mee.
Beginnende met de alinea die er al stond.

Wellicht ten overvloede, maar voor diegene die het misschien niet duidelijk is.
Bij alle stempelmerken, winkels, fabrikanten maken ze gebruik van designteamleden. Die mensen voorzien ons van de meest prachtige voorbeelden van de materialen die ze van dat betreffende merk of die betreffende winkel, fabrikant, gebruiken.
Ook FSC heeft natuurlijk designteamleden. Deze designteamleden hebben helemaal niets te maken met de organisatie binnen FSC of Cottage Crafts, en zij hebben dus ook niets te maken met de  organisatie van de challenge en de daaraan verbonden prijs.
Laat dat hierbij wel even duidelijk zijn!

Afijn, laten we het er op houden dat het winnen van de prijs voor zowel mij als iemand anders, die ook twee keer won, beide keren "nogal wat problemen" opleverde om die uiteindelijk te ontvangen.

Overigens, de blogreacties die zijn achtergelaten met aanmerking op mijn blogbericht, dat recht heeft iedereen nu eenmaal, die laat ik wel gewoon op mijn blog staan, ook al zou ik ze als blogbeheerder kunnen verwijderen.
Ik hoop dat iedereen nu blij is ......

Hieronder de twee door mij gewonnen stempels, ook al zijn ze niet helemaal gewonnen, maar dit stukje tekst heb ik dan ook maar aangepast.
Links de Paper Artsy sheet die ik bij de eerste keer winnen van de challenge heb uitgekozen, rechts de Indigo Blu stempel bij de tweede keer afgelopen december.



24 opmerkingen:

  1. wat een toestanden, goed dat je zo vasthoudend bent!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gatssie; dat wist ik niet! Heb gelijk het logo van m'n blog gehaald! Groetjes, Gerrina

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Goed besluit Yvon, ennehhh, proficiat met het winnen van deze zelf uitgezochte stempels.
    Ik heb er welliswaar voor betaald die Paperartsy sheet maar een stuk minder stress gehad.
    Geniet van je prijzen en het bewijst wel dat de aanhouder wint!!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. It's such a shame that they did not make it easier for you Yvon! They have lost out! I will think twice before joining this challenge.
    Thanks for sharing,
    Alison xx

    BeantwoordenVerwijderen
  5. nou na het lezen van dit verhaal kan ik me je reactie heel goed voorstellen en geef je groot gelijk, en ja ik ken je onderhand ook een beetje dat ik weet.... tandjes erin en doorgaan!! En ook daar, gelijk heb je, misschien leren ze nu van het verhaal? ......euuuuuhhhhh denk het neit ☺

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een verhaal. Je bent inderdaad erg vasthoudend, ik had het allang opgegeven. Veel plezier met de stempels waar je zoveel moeite voor moest doen.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een toestanden weer opnieuw Yvon. Kan me voorstellen dat je er echt klaar mee bent.
    Maar geniet toch maar van de stempels (al heb je ze zelf deels betaald)
    lieve groetjes Marja

    BeantwoordenVerwijderen
  8. wat een verhaal, niet leuk!
    je hebt groot gelijk zo'n bedrijf
    denkt natuurlijk dat je 't wel
    opgeeft maar ik begrijp dat jij zo
    niet in elkaar zit!

    groetjes Ida

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ja, je hebt zeker gelijk, als ze iets beloven moeten ze zich der aan houden, het is zeker niet goed voor hun zaak om mensen zo te behandelen, ik zou der zelf al niets meer gaan kopen!!! Proficiat voor je doorzettingsvermogen!!!

    Groetjes
    Maria

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Tjonge Yvon, wat een verhaal. Ik geef je groot gelijk, goed dat je niet hebt opgegeven.
    Groetjes Yvonne.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. De aanhouder wint blijkt maar weer eens.
    Ja Yvonne je hebt groot gelijk... die tanden erin en doorbijten!!!!
    Ondanks alles wens ik je toch heel veel plezier van je "gewonnen" stempels.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. wat een miserie, dit is echt niet leuk zo ! gelukkig heb jij wat ze noemen in belgie 'ballen aan je lijf' en het geduld en tijd om je er in te verdiepen, een mens zou er de moed bij verliezen...
    hopelijkhad je het set niet al gekocht ergens anders, watn dat zou wel helemaal stom geweest te zijn :)
    grtjs, martina
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  13. groot gelijk. Wat een belachelijke toestand!! Gelukkig heb je toch je "prijs" gekregen en Janny ook, maar ik begrijp dat jij/jullie FSC boycotten!

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Ik weet dat alle designteamleden hier niets mee te maken hebben, en die kijk ik er ook absoluut niet op aan. Maar wel de twee organiserende dames, die maken er echt een potje van!
    Groetjes van Yvon

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Wat een verhaal Yvon. Goed van je dat je bent doorgegaan totdat jullie je "prijs" hebben ontvangen. En ik vindt een prijs moet ten alle tijden gratis zijn. Petje af.......

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  18. I'm really sorry to read that you feel so upset about the delay in receiving your prize. It is even more disappointing because your post does not truthfully reflect the work and effort that the DT Coordinators put into managing a large volume of communication from the challenge entrants and winners.

    As you can see in the comment under this post Shirley has tried to get in contact with you regarding the prize.

    It is very, very sad to see that a prize from a challenge seems to be more important than the pleasure of crafting and sharing your work with others.

    Running a challenge blog is a huge commitment of time and effort, as well as hard work, to make it an enjoyable experience for crafters who want to participate. There is no incentive for doing this, other than a joy and pride from seeing the blog blossom. There are many challenge blogs that do not offer any prizes at all. Being able to offer a gift is a bonus not a duty.

    I am really glad however that there aren't many crafters out there, who show so little appreciation of other people's voluntary work and effort to support crafting communities.

    After all, it would be extremely sad if challenge blogs had to stop offering prizes because of spiteful, ungrateful and greedy entrants.

    I do hope you will soon find joy in the act of crafting rather than pursuing prizes.

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Yvon, ik lees dat je je verhaal aangepast hebt...waardoor mijn eerdere reactie onbegrijpelijk was geworden...die heb ik dus weggehaald.
    Ik weet dat je geen prijzenjager bent maar een gepassioneerd stempelaar.
    Blijf daar dus maar lekker van genieten!

    Groetjessssss, Alie :-)


    BeantwoordenVerwijderen
  20. Hi Yvon.

    Ik zie dat je je blogbericht hebt aangepast ,maar ik had het eerste bericht ook gelezen en aangezien ik de andere persoon ben geweest met de problemen wil ik toch even zeggen dat het eerste bericht helemaal naar waarheid was geschreven.


    Prijzen jagers zijn we niet ,maar als ons iets word beloofd moet dat wel op een normale manier worden afgehandeld.
    Maar goed we laten het nu allemaal achter ons en gaan ons heerlijk bezig houden met onze fijne hobby.

    Groetjes Janny

    BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails