donderdag 24 januari 2013

Aanvulling op mijn bericht over FSC challenges

Wijziging van blogbericht, 24 januari 2012.

In aanvulling op mijn bericht gisteren over FSC challenges nog even dit. Wellicht ten overvloede, maar voor diegene voor wie het misschien niet duidelijk is.

Bij alle stempelmerken, winkels, fabrikanten maken ze gebruik van designteamleden. Die mensen voorzien ons van de meest prachtige voorbeelden van de materialen die ze van dat betreffende merk of die betreffende winkel, fabrikant, gebruiken.
Ook FSC heeft natuurlijk designteamleden. Deze designteamleden hebben helemaal niets te maken met de organisatie binnen FSC of Cottage Crafts, en zij hebben dus ook niets te maken met de  organisatie van de challenge en de daaraan verbonden prijs.
Laat dat hierbij wel even duidelijk zijn!
    

2 opmerkingen:

martina's kaartjes zei

inderdaad, ik ben dt bij stampfairy, en heb helemaal niks te maken met de beslissing, laat staan de verzending naar de winnaar toe ! ons wordt gevraagd om vooraf voorbeelden te uploaden op een extra blog die alleen voor dt's zichtbaar is, als het moment daar is, worden deze voorbeelden er af geplukt door stampfairy zelf en zo op de site van de organisator die de challenge organiseert doorgestuurd. het dt team heeft dus inderdaad helemaal niks in de pap te brokken !
goed dat je dit ook even vermeldt.
nog een fijne dag, grtjs, martina
x

Hermien (Sproet) zei

He, Yvon, het is vooral de nare bijsmaak die het plezier van het winnen toch wel gaat overschaduwen, natuurlijk kunnen de DT leden daar zelf niets aan doen, maar misschien kunnen ze wel een signaal afgeven? Niet als kritiek, maar gewoon zeggen dat het erg sneu is als een winnaar zoveel moeite moet doen om haar prijs te krijgen (en dan vind ik dat de verzendkosten niet op winnaars verhaald moet worden, zijn ze nou helemaal betoeterelapswanst?? )
Organiseer dan alleen een landelijke challenge..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails