vrijdag 18 november 2016

Round Robin 3: Gebruik deli paper

Dit is mijn bijdrage voor de 3e Round Robin bij de Craftorij, gebruik deli paper.


Ik heb eerste de achtergrond gesprayd met Dylusions, goed drogen.
Daarna met dezelfde kleuren het Deli Paper gesprayd op de vettige kant van het papier. Ook goed drogen en vervolgens twee repen papier afgescheurd, de randjes met zwarte inkt gesponst en opgeplakt op de twee pagina's.
Het stencil met de vrouw op de pagina gelegd en met zwarte Liquitex de randen gesponst. Ik neem daar altijd een dikke verf voor omdat ik dat zelf prettig vind werken.
De tekst met zwart in het silhouet gestempeld en met de witte Signo een lijn langs het silhouet getrokken en accenten bij de tekst gegeven.
Het negatief stencil op de vrouw gelegd, de tekst en opening tussen de armen afgedekt/gemaskerd met papier en in het lijfje van de vrouw met Festive Berries en het stencil Infinite Lace gesponst.
Het vorige masker verwijderd en het masker van het lijfje van de vrouw er weer opgelegd en met een oude creditcard en lege plastic doppen met zwarte en witte verf gestempeld. Tussendoor steeds goed drogen.
Met zwart voor een deel de Magnolia achtergrond beïnkten en ook deels afdrukken. Dit kan heel goed als je de stempel niet op een acrylblok kleeft, maar gewoon uit de hand stempelt en dus maar een deel op je papier aandrukt.
Met een dunne satéprikker en de Daler inkt de witte spetters gemaakt. Als je de satéprikker in het potje inkt doopt, eerst de druppel aan de satéprikker afdeppen aan de rand van het potje voordat je gaat spetteren. Daarmee krijg je niet van die grote druppels op je papier. Tenzij je dat wilt.
Het stencil van het lijfje van de vrouw verwijderen en weer goed drogen, daarna met het stencil Gin Blossom de rondjes met Fired Brick gesponst.
Ik heb drie woorden van de tekst nogmaals op een restje deli paper gestempeld, witte accenten gegeven en uitgescheurd. Ik heb randen van een boekenpagina uitgesneden, zwarte en witte accenten gegeven met Pilot en Signo en daar de tekst opgeplakt, dat gemat op zwart en op de pagina geplakt.
Tot slot de pagina's rondom met zwart gesponst.


Stempels:
Impression Obsession,  Beautiful Dreams, G17082
Magnolia (achtergrondtekst)
Hein Design, H-07155289

Inkt etc.:
Archival, Jet Black
Distress inkt, Festive Berries, Fired Brick, Ripe Persimmon
Dylusions Spray inkt, Lemon Zest, Squeezed Orange, Bubblegum Pink
Liquitex, Heavy Body Ivory Black
Amsterdam Acrylverf, Lampenzwart 702, Titaanwit 105
Daler Rowney Acrylic Ink, White 011
Deli Paper
The Crafters Workshop, Sally & Carly, TCW356
The Crafters Workshop, Infinite Lace, TCW643
The Crafters Workshop, Gin Blossom, TCW633
Signo wit
Pilot Permaball zwart
Oude creditcard
Plastic doppen
Boekenpapier
Satéprikker dun
    

Geen opmerkingen:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails