dinsdag 19 april 2011

Art Specially beurs 2011

Wat was het weer een WAANZINNIG leuk weekend met het Art Specially Event 2011!!!
Weer top georganiseerd, zoveel verschillende standhouders, prachtige aanbiedingen uit het meest recente Art Specially boekje, geweldig leuke Art Specially workshops, maar ook vele andere leuke workshops en make and takes, super aardige mensen, en tot slot prachtig weer om even een frisse neus te halen en buiten een kopje thee en broodje te nuttigen. 

Ontzettend leuk om zoveel bekenden te zien en heel even te spreken, maar ook om nieuwe mensen te leren kennen, of mensen die je wel kent van het blog, maar nu in het echt tegenkomt en spreekt.
Erg leuk dat Dymphie op beide dagen een bijeenkomstje organiseerde voor de Let it Loose cursisten, die allemaal hun boek of bladzijden van de cursus mee hadden genomen om door de anderen te laten bewonderen. Zo waren Petra, Bianca, Janine, Anneke, Jolette, Miek, Inge en Annemieke allemaal aanwezig en vlogen en oh's en ah's over tafel. In het echt zijn de boeken nu eenmaal véél mooier dan op het beeldscherm van je computer.
En ik vond het hartstikke leuk om jullie te ontmoeten en een klein beetje te leren kennen.

En behalve alle leuke dingen hierboven, natuurlijk ook zoveel nieuwe dingen te koop, nieuwe stempels, inkten, verf, en natuurlijk de dingen die ik écht nodig heb .......


En natuurlijk de vele cadeautjes en een paar resultaten van workshopjes en make and takes.

Tot slot, een heel leeg lijf, een hele lege portemonnee, maar een oh zo voldaan gevoel van deze twee super leuke dagen!
Kortom, prachtig weekend om een jaar lang op terug te kijken.
En hoe verder dat jaar vordert kan ik me al weer verheugen op een volgend Art Specially Event.
         

8 opmerkingen:

Janine zei

haa, dat van die lege portemone ken ik ☺ me 2. Wat leuk om je 'buit' te zien, iedereen heeft toch weer hele andere dingen gekocht, die dame van ijzer is leuk, wat ga je daarmee doen? En ja, zo leuk om elkaar boven te ontmoeten, ook al is de tijd kort en wil idereen natuurlijk weer graag verder kopen, ☺ voor mij is het duidelijk dat ik vlg jaar ook het hele weekend daar ben, hahaaa, Lieve yvon ook ik vond het leuk om je te ontmoeten, zo leuk als je een echt gezicht bij iemand hebt dan een foto ☺ veeel groetjes van janine

Jolette zei

Hoi Yvonne,

Een lege portemonnee betekend veel stempel plezier de rest van het jaar zullen we maar zeggen!
Ik vond het leuk om je te ontmoeten!
Groetjes,

Jolette

jolande zei

Nou die lege portemonee is een feit...en ik maar denken oh ik geef workshops en dan heb ik geen tijd....maar ik had meer dan genoeg tijd om hem leeg te maken...zelfs een gat in de bodem.
Gelukkig kon ik nog pinnen..8) maar je hebt het heerlijk verwoord, het was geweldig en ik heb genoten!!!
groetjes Jolande

joke zei

Je hebt je uitgeleefd! Wat een leuke aankopen en ook leuke resultaten van de workshops. Geweldig altijd he, dit soort beurzen.

Petra Tillmann zei

Jij hebt ook lekker ingeslagen op de beurs! Leuke dingen heb je gekocht! Het was leuk je weer te zien op de beurs!

Groetjes, Petra

Alison zei

It sounds like you had a wonderful 2 days Yvon! I wish I could have been there too! Maybe next year! Enjoy playing with your new things!
Alison xx

Bianca Kalksma zei

Ah kijk. Jij bent ook goed geslaagd! Haha het is wat hè met die vieze vingers;) maar ik lach voluit met je mee:) Leuk om je beide dagen gezien te hebben en nogmaals bedankt voor je tip van het papier tussendoor! Ik hoop dat je gauw weer je energie wat hebt aangevuld en relaxed aan de slag kunt met deze mooie leuke nieuwe aanwinsten. groetjes van Bianca

Marina Huisman zei

Het was zeker weer geweldig op de beurs Yvonne, volgend jaar ga ik ook weer het hele weekend.
Ik zie dat je bescheiden inkopen hebt gedaan dit jaar ;)
Groetjes Marina.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails