zaterdag 5 februari 2011

Let it Loose 8: Doodelen

Bij de Let it Loose cursus moet we bij les 8 gaan doodelen. Of doedelen? Hoe dan ook, gedachtenloos opschrijven, kleuren, tekenen, whatever. Nu kan ik wel heerlijk gedachtenloos zijn hoor, maar of dit het nu voor mij is .....?


Wat dingetjes verzameld van het Royal Beach Concert in Scheveningen op 5 juni 2010, waar ik twee kaarten voor had gewonnen. Práchtig weer en samen met een collega een wáánzinnige dag gehad!


De achtergrond is gemaakt met Old Paper, Antique Linnen, Tea Dye en Pumice Stone en een minimister met water op de craft sheet.
De tekst en stukje setlist geprint op een blaadje van een schrijfblok. Daar ook het memoblaadje op gestempeld met Distress Black Soot. Verder en print gemaakt van een foto van het beach concert en de toegangsbewijzen een een stukje uit mijn agenda van vorig jaar gescheurd.

Ja, zie je ons staan, tussen de 50.000 anderen??
Maar in werkelijkheid was het wel ongeveer op die plaats waar we een mooie plekje hadden gevonden.

Ik heb diverse gelpennen gebruikt om te schrijven en doodelen.
Waarvan ik denk, hm, dit is dus niet echt mijn ding. Ik teken wel overal dingetjes tijdens bellen, vooral op het werk als ik ergens weer eens in de wacht sta, maar dit helemaal dichtgooien met allemaal krulletjes, rondjes enz., niet echt. En omdat ik het niet zo leuk vond om te doen, raak ik dan ook meteen mijn inspiratie kwijt die ik eerst nog wel had.
Ik geloof toch dat ik in deze cursus meer van het kliederen ben, ha ha!


Stempels:
Stampendous, Take note, SSC155

Inkt etc.:
Distress Old Paper, Antique Linnen, Tea Dye, Pumice Stone, Black Soot
Minimister met water
Craft sheet
Heattool
Gelpen wit, zwart, goud, zilver, rood en licht oranje
Blaadje van schrijfblok

5 opmerkingen:

Francina zei

Ach Yvon, je kunt ook niet alles leuk vinden toch, maar leuk is ie zeker en vast, ik zie je helemaal staan hoor hahahahahahaha.
Het ziet er vrolijk uit

Liefs francina

Lisetta zei

Toch is ie heel leuk geworden hoor. Ja soms heb je van die dingen, maar toch leuk dat je het wel gedaan hebt.En volgens mij zag ik jullie staan op die foto....hahahaha.

Miek zei

Ik vind hem heel leuk geworden hoor! En je kunt toch ook niet alles leuk vinden.Enne volgens mij zag ik je staan :))))

Audrey zei

Niet jouw ding!! Ik vind dat je het geweldig vol gedoodeld hebt...

Anneke zei

Toch wel mooi hoor! Ik vind dat je er nog heel goed in geslaagd bent om het 'dicht te gooien' :) Ik kan me wel amuseren met ernaar te kijken, en vooral ook met de leuke tekstjes die je bij je pagina's verzint :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails