zaterdag 26 februari 2011

Blogawards zijn leuk, maar nee, liever niet


Lieve allemaal,

Afgelopen vrijdag kreeg ik drie blogawards, van Anita, van Hillie en van Paulien.

Uiteraard voel ik me zeer vereerd! Anita, Hillie en Paulien, hartstikke bedankt en erg lief dat jullie bij het uitdelen van een blogaward aan mij dachten.
De reden waarom jullie een award aan mij geven las ik op jullie blog en stel ik zeer op prijs!
In ieder geval heel terecht dat jullie de award zelf kregen, jullie maken alle drie heel verschillende maar hele mooie dingen! En jullie hebben een erg leuk blog om op te kijken en rond te neuzen.
Toen ik pas ging bloggen dacht ik, kijkt toch nooit iemand op. Nu er toch wel mensen langs komen op mijn blog en daar berichtjes achterlaten, vind ik dat alleen maar hartstikke leuk.
Ik zag echter de afgelopen tijd de blogawards als paddenstoelen de grond uitschieten. Als je de award ontvangt, moet je deze weer doorgeven aan 3 tot 5 andere bloggers waarvan jij vindt dat ze die verdienen. Maar .... dat zijn er zoveel! Er zijn zoveel mensen met zulke mooie blogs die echt prachtige dingen maken, aan wie geef ik dan mijn award?
Daarnaast gaan deze awards op dit moment als een soort olievlek over blogland, net als een kettingbrief, waar ik al nooit een liefhebber van ben geweest.
Dus besloot ik vorige week al om op mijn blog aan de rechterkant een gadget te plaatsen die aangeeft dat ik een award wel erg leuk vind, maar het toch liever niet ontvang.
Ik vind het veel leuker om de blogs af te speuren naar leuke en mooie nieuwe blogberichten en daar dan mijn complimenten achter te laten.

Anita, Hillie en Paulien, ik wil jullie nogmaals bedanken voor jullie award aan mij, ik stel het echt op prijs. Maar omdat ik altijd probeer eerlijk aan mezelf en daarmee ook naar anderen te blijven, hoop ik eigenlijk dat jullie iemand anders er een groter plezier mee kunnen doen.
Ik heb inmiddels met jullie alle drie persoonlijk contact gehad, dank jullie wel voor jullie sportieve en lieve reactie!

Groetjes van Yvon

4 opmerkingen:

Willy zei

Ben het helemaal met je eens, Yvon!

jolande zei

Ja, je hebt helemaal gelijk wat is het nog waard als je er vijf mag weggeven..

Marianne zei

Zo voel ik het ook! Je hebt het mooi verwoord!

Patrice zei

Je verdient hem uiteraard, maar zoals je verwoord doet iedereen die een blog heeft zijn of haar best om er iets mooi 's van te maken. Tof dat je zo eerlijk voor je mening uitkomt.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails