vrijdag 4 maart 2016

Bloemen op boekenpapier

Gelukkig ben ik weer in het "rijke" bezit van een nieuwe computer en in het minder rijke bezit van een lege portemonnee. Maar oei, wat grijp je toch ontzettend mis zonder computer, eigenlijk al voor de gewone dingen van de dag, zoals betalen.

In die tussentijd wel heerlijk aan de slag geweest met de bloemenstempels van de laatste Flora en Fauna sheets en de tekstsheet.
Door de bloemen en het blad te stempelen op boekenpapier zijn deze meteen mooi gevuld. Met een andere kleur achtergrond, die ik hier heb gemaakt met de gelliplate, kun je een leuke frisse lentekaart maken, maar met vintage kleuren ook meteen een heel ander effect bereiken.Ik heb de achtergrond gemaakt met Twisted Citron en Cracked Pistachio op de gelliplate. Vóór het afdrukken op papier de bloemenstempel in de gelliplate gedrukt.
Met zwart de tekst gestempeld, her en der de achtergrondstempel gedeeltelijk afgedrukt en de bloemenstelen gestempeld.
De grote bloemen en het blad heb ik met zwart op boekenpapier gestempeld, uitgeknipt en opgeplakt.
Tot slot de randen van de kaart met Ground Espresso gesponst en de kaart gemat op zwart en een bijpassende kleur cardstock.


Stempels:
KiCoStamps, Flora en Fauna (12), Plate 99
KiCoStamps, Tekstsheet (22), Plate 98
KiCoStamps, Achtergronden (5), Plate 85

Inkt etc.:
Archival, Jet Black
Distress inkt, Twisted Citron, Cracked Pistachio, Ground Espresso
Mini Gelliplate
Brayer
Micron zwart
Boekenpapier
    

2 opmerkingen:

Laurette Paelinck zei

wow, wat een leuk idee ! ga ik zeker dit weekend proberen en laat het zeker zien ! Groetjes en een fijn knutselweekend (we krijgen toch slecht weer) !
Laurette

Ellie Knol zei

Mooi Yvonne!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails