dinsdag 13 maart 2012

Art Journey dag

Tijdens de afgelopen Art Journey dag hebben we een hele leuke verjaardagskalender gemaakt. Omdat de kalender achteraf kapot bleek te zijn, moeten jullie nog even op het eindresultaat wachten totdat ik een nieuwe kalender opgestuurd heb gekregen.

Máár, we konden ook heerlijk shoppen!
Natuurlijk had ik niets nodig ......


..... maar kwam toch weer met leuke dingen thuis!

Een paar stencils, want wat zijn die toch leuk om mee te werken!
Een paar stempelsheetjes, van Kaiser Craft MDF om doosjes of boekjes in elkaar te zetten, een navulling en zwarte looptape (vergeten op de foto), twee nieuwe waterpenselen, en dat mooie nieuwe boek van Tim Holtz, Compendum of Curiosities II. Er staan weer heerlijke dingen in! Het wordt tijd dat Tim weer eens naar Nederland komt, misschien voor een workshop, of in ieder geval voor het signeren van zijn boek. En mijn rugzak, zoals de vorige keer, want zijn handtekening begint naar dik twee jaar toch aardig te vervagen, ha ha!
Rechts op de foto zien jullie de cadeautjes in de goodiebag; een nieuwe Art Journey stempel, plaatjes van Crafty Individuals, een fotostrip van Darkroom Door, een stempel en een inktblokje.
  

9 opmerkingen:

Janine zei

Een paar vd zelfde dingen belanden ook in mijn mandje ;)) super leuk om jou ook weer gezien te hebben Yvon, lieve groeten van Janine

Marja's Stamp Addiction en Marja's Creativity zei

Wat heerlijk om zo thuis te komen Yvon. En te bedenken wat je er allemaal mee kunt maken. Super. Ik heb al bij de anderen gelezen da jullie een super dag hebben gehad. En ook geweldig jullie Angel artikel in de ARTSpecially. Super gaaf en pracht werken.
Veel plezier met je nieuwe spulletjes.
groetjes Marja

Terry zei

Leuk om je weer even te hebben gesproken in Sleen. Wat was het gezellig hé! Ik heb genoten van dit uitje. Je hebt ook weer superrr spulletjes gescoord, ben benieuwd wat voor moois je hiermee gaat maken. Nog bedankt voor de inspiratie foto's!!

Anneke zei

Leuke spullen heb je gekocht Yvon! Mooie goodie bag ook, wow! Aan de slag nu zou ik zeggen :)

Yvonne zei

Hè, wat een leuke dingen heb je gekocht. Die stencils zijn geweldig ja, ik heb er ook een paar sinds kort en vind het ook heerlijk om mee te werken.
Groetjes, Yvonne.

Jolette zei

Heb zondag ook een paar stencils gekocht in Sleen...leuk om te zien waar iedereen weer mee aan de slag gaat!

Cath Wilson zei

Ooh, lots of goodies and it looks as if you were spoiled. Love that new Nature plate.

Paulien zei

Heerlijk he die kadootjes die je krijgt maar nog leuker zijn de kadootjes die je jezelf kado doet., ha,ha!
Leuk die spullen Yvon.

Ik zie de Hot Pick Steampunk-sheet van PaperArtsy er ook bij liggen, jaaa... die heb ik ook.
Super:0)

DEKAKADO zei

Dat ziet er goed uit, die mooie spulletjes. En dan ook nog zo'n fijne dag. Het kan niet op. Plus het nagenieten. En het mee- genieten van ons. Liefs, Marleen.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails