vrijdag 6 augustus 2010

Zwart, rood, wit

Voor een project van de Stamping Angels maakte ik volgens opdracht deze twee bladzijden in het boekje in zwart, rood en wit.



Kleur de achtergrond op je craft sheet met Fired Brick en minimister met water. Snijd door midden en spons de buitenste randen met zwart, mat alleen de buitense randen op rood en zwart.
Stempel met zwart de Secrets vrouw en nog 2x het woord Secrets, knip de omtrek van alles uit en mat het op rood en zwart. Kleur met het waterpenseel het vrouwenlichaam en beide woordjes Secrets.
Stempel met wit de vlinder en het woordje Secrets nog 2x (dit is het onderste deel van de Secrets vrouw), hier op zwart papier met wit bloemenmotief. Knip alles uit en mat het op rood en zwart.
Stempel met zwart de Love stempel op een stukje transparant en zet dit vast met 4 brads.
Plak de achtergrond op beide bladzijden.
Plak de vrouw op de linker helft en de vlinders op de rechter helft, waarbij één vlinder voor een deel nog op de linker pagina valt.
Plak alle woordjes Secrets op met 3D tape.
Maak op de craft sheet met de zwarte Viva Paper Pen 6 kleine dotjes en laat dit drogen. Als het droog is, wip je het zo van je craft sheet af en plak je het op de kaart.

Met de Viva Paper Pen kun je alle denkbare vormen maken op de kaart zelf, maar je kunt het ook op je craft sheet maken, laten drogen en vervolgens overal op plakken (hier met Tacky Glue).


Stempels:
Paper Artsy, Vintage Nudes, Plate 2
Crafty Individuals, CI-031 (Love)

Inkt etc:
Distress Fired Brick
StazOn Jet Black
Brilliance Moonlight White
Craft sheet, Minimister met water, Waterpenseel
Viva Paper Pen, Graphit 802
Transparant
Embellishments: Brads
3D tape

4 opmerkingen:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails