vrijdag 28 december 2012

Dagje uit naar de Craftorij

Vandaag was ik met mams een dagje uit naar de Craftorij. Mams was er nog nooit geweest en had net als ik "niets" nodig, maar we gingen toch wel weer met iets naar huis natuurlijk!
Mams vond het een heeeeele leuke winkel, en dat is het ook!

En ik viel echt met mijn neus in de aanbiedingenboter, want vanaf vandaag was er het begin van de eurodagen, oooooooh, feest!Dit zijn alleen de aankopen voor 1 euro per stuk, dus ook de metalen kleine torso, de 7 Gypsies metalen voorwerpen, het kanten rozenlint, de metalen deurknoppen, de flesjes Mica Magic, gewoon, alles voor 1 euro.
En van een aantal dingen, zoals de metalen voorwerpen, het kanten rozenlint en de deurknoppen, nam ik een veelvoud mee.
En als er dan dingen bij zitten van 13-14-15 euro en je neemt daar meer van mee, dan komt het er uiteindelijk op neer dat de nieuwwaarde van de hele zak aankopen 264,25 euro is, maar dat ik ervoor betaalde ...... 29 euro!
Make my day!

18 opmerkingen:

Esther zei

Wat ben je heerlijk aan het shoppen geweest. En dat rozenlint is super gaaf zeg! Jammer dat ze het niet in de webwinkel verkopen. Veel plezier ermee en ben benieuwd wat je er mee gaat maken!

Dymphie zei

zowheee jij hebt GROOTS ingeslagen! Daar komen vast hele mooie dingen van :)

Bianca Kalksma zei

zooooo dat is goed zeg!!!! Jullie zijn goed geslaagd, kan me voorstellen dat je je slag geslagen hebt!! En heerlijk zo'n dagje samen op pad naar de Craftorij!

Godelieve zei

Dat is goed gescoord! En een leuke dag voor jullie samen.

Audrey zei

HIHI, goed geshopt!

Fijne jaarwisseling!

Marianne zei

Heerlijk toch!! Zo zou ik ook wel eens willen shoppen :-) Helaas is de Craftorij voor mij veel te ver weg :-( Mooie spulletjes heb je gekocht!
Lieve groetjes,
Marianne

Alison zei

Wow!!! Fabulous bargains!!! xx

Iezie zei

Nou, Yvon, wat een heerlijke buit. En helemaal geweldig als het bijna niks heeft gekost. Dat zijn de leukste aankopen. Veel plezier ermee.
Heel veel groetjes van
Ini

Janine zei

Haha, ja geraffineerd hé, alles kleine prijsjes maken, kopen de mensen ook meer, ik zou ook met zo'n zak vol naar huis zijn gegaan, ;)) maar wat ik het leukst vind????.......mamshadook niets nodig maar kocht ook gewoon mee, wat lijkt me dat heerlijk, een mams die mee knutselt ;))

joke zei

Dat is leuk shoppen. Ik ben er nog nooit geweest, maar moet er toch ook eens gaan kijken.

Jolette zei

Heeeeerlijk zo'n winkel dag!!!

Ellie Knol zei

Leuk! Mazzel had je ... is voor mij jammer genoeg een beetje ver weg - je had wat dat betreft ook wel een zak vol voor mij mee mogen nemen! LOL

ida zei

o, wat heerlijk zoveel koopjes!!
ik ben een beetje jaloers op je..

groetjes Ida

Nicoleke zei

Wow Yvon ! met zo'n prijsjes kan ik geloven dat je nog wel wat kon gebruiken !!!!

Anita zei

HEERLIJK hè om zo te shoppen!!
Veel plezier met je aankopen.
Fijne jaarwisseling!!!

Terry zei

Dat zijn nog eens leuke koopjes! Je bent goed geslaagd én je hebt een leuk dagje met je moeder. Super toch? Fijne jaarwisseling!!

Gerrina zei

Als ik dat zo bekijk kunnen we nog heel wat leuke dingen van jou hand verwachten met deze gave spulletjes! Groetjes, Gerrina

Jeanine zei

Mooie aankopen!!!

Groetjes,
Jeanine

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails