vrijdag 21 oktober 2011

Art Journal Conversion, les 9 Journaling

Jaaaaa, nu wordt het echt "eng", en ik roep al HELP ..... jounaling!
Waarvan ik vind dat ik er het juiste handschrift niet voor heb.
En waarvan ik vind dat ik niet goed weet wát ik dan moet opschrijven.
En waarvan ik vind dat het nooit op de juiste plek staat.
En waarvan ik vind dat het niet in verhouding is, er niet uitziet.
Waarna ik weer vind dat met de journaling de pagina definitief is verpest!


Zie hier het (ellendige) resultaat. Valt weg, is niet meer te lezen, niet op de juiste plek, veel te weinig tekst, miezerig, enz. Met andere woorden, ik ben in ieder geval niet tevreden met het journaling resultaat, maar ja, het staat er nu eenmaal op hè.
Dit is dan ook het onderdeel waarvan ik vind dat ik het nooit onder de knie zal krijgen.

Tot slot nog weer accenten met oliepastels aangebracht en de pagina vast doormidden gevouwen ter voorbereiding van het maken van het journal.

Heel snel op naar de volgende les!
  

17 opmerkingen:

cri-cri zei

relax het is een oefening en volgens mij is de pagina rechts boven een goede schikking ...en bedenk dat alles afhangt van smaak en daarover valt niet te discuteren...have fun !!

Dymphie zei

Yvon Yvon Yvon (D. schudt hoofd), nu doe je jezelf toch tekort hoor, het ziet er allemaal heel mooi en kleurig uit. Mooie teksten ook nog!
Als je niet zo bescheiden was had je misschien een royalere letter getekend (misschien kun je ze beter tekenen dan schrijven?) en dan was het gewoon anders geworden, niet persé mooier. In zo'n art journal gaat het uiteindelijk om jóuw verhaal, niet om het 'perfecte' mixed media werk neer te zetten.
kijk eens hier: www.omdenken.nl
zo, en nu stap ik van m'n zeepkist :)

p.s. d'r staan iets teveel 'nieten' in m'n betoog, ik wilde eigenlijk alleen maar zeggen dat ik je werk superb vind!

Marja's Stamp Addiction zei

Niets verknald Yvon. Het is al super geworden. Echt zeer apart.Het is inderdaad een kwestie van durven. Hoe vaak ik ook niet denk: O dit is en wordt niets, en uiteindelijk erg goed.
twijfel niet zo, het gaat echt hartstikke goed. Mooie kleuren, stempels en tekst.
groetjes en fijn weekend en natuurlijk tot het volgende resultaat.
Marja

Jolette zei

Niet te streng voor jezelf zijn Yvon!
Ik vind ze gaaf, prima, mooi!!!
Doe het je nog niet na!

Janine zei

nou, iedere vorige logje denk ik, mooier kan het neit worden, maar jawel hoor, het kan. prachtig meid!!!

Joke zei

Ik heb zelf ook nog nooit een journaal gemaakt, maar ik vindt het er prachtig uitzien, ik snap niet zo goed wat je er mis mee vind.

Hermine zei

Ik vind het prachtig en kleurrijk

Anneke zei

Maar Yvon toch, "ellendige resultaat", waar haal je dat! Ik vind het mooi! Echt waar! Jij hebt er al te lang met je neus bovenop gezeten denk ik. Een tijdje wegleggen en dan vind je dit later toch echt wel leuk!

Willy zei

Het ziet er toch fantastisch uit, Yvon!!

Sija zei

Fantastisch Yvon!

Lisetta zei

Nou precies, dat wil ik nou ook allemaal zeggen, maar iedereen is me voor....

Marjolijn zei

Yvon, ik vind de opbouw echt supergaaf en ach die teksten als je daar problemen mee hebt (die ik overigens niet zie hoor!) dan doe je de volgende keer toch een tekststempel :)

Anne zei

nou Yvonne, ik vind er niks mis aan en vindt ze zelfs prachtig ;o))maar ik herken het wel, vind het ook super moeilijk iets zinnigs op te schrijven, maar het is jou journal en altijd goed!!

Bianca Kalksma zei

nou, helemaal niet verkeerd hoor, ondanks je help!momentjes en ze blijven nog steeds elke keer nog mooier worden en nu dus met de persoonlijke touch van jou met je eigen handschrift!

Mariëtte zei

Ik vind het prachtig!

Alison zei

The journaling is the hard part for me too, I'm not good at expressing my thoughts. Your page look wonderful, I love the beautiful colours & design Yvon! xx

Be(e) zei

Ik heb met ingehouden adem de verschillende stappen van dit proces gevolgd en ik vind het er steeds beter uitzien. Neem het nu maar van ons aan!! Maar ik begrijp dat wel hoor, dit zou voor mij ook de moeilijkste stap zijn! laat je niet ontmoedigen, want je bent echt kunst aan het creëren :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails