woensdag 11 augustus 2010

Challenge gewonnen!

Op 10 juli deed ik mee aan de challenge op Bianca Kalksma haar site van Each Card is Unique waarbij je een kaart moest maken waarop maar 1 stempel gebruikt mocht worden, met hooguit 1 tekststempel daarbij.
Hartstikke leuke uitdaging!

Vorige week hoorde ik van Bianca dat ik de challenge had gewonnen!
Absoluut een verrassing voor mij, want ik had er helemaal niet meer aan gedacht, laat staan dat ik daar op had gerekend. En Bianca mailde me ook nog dat ik voor het winnen van de challenge een pakketje opgestuurd zou krijgen, heel spannend dus!Gisteren heb ik dat verrassingspakket ontvangen, en er zitten toch mooie en leuke dingen in!!!
Alles in de kleuren bruin en blauw, wat ik een hele mooie kleurencombinatie vind.
Karton in 5 kleuren, dubbele kaarten in blauw en bruin en in prachtig parelmoer karton, 2 velletjes blauw papier met bruine blaadjes er op, 4 velletjes met mooie plaatjes, volgens mij van Crafty Individuals, labels, 2 zakjes die je heel leuk kunt versieren, leuke lintjes en blauw en bruin, puzzelstukjes, een doosje met knopen en eyelets, en 4 prachtige velletjes met een soort velours achtig motief er op.
En tot slot, een prachtige kaart van Bianca zelf! "Enjoy!" staat er op de kaart, dat gaat zeker lukken, maar dan wel met zeker 5 uitroeptekens hoor!


Bianca, HARTSTIKKE BEDANKT voor deze super leuke verrassing!
    

11 opmerkingen:

Bianca Kalksma zei

Ik zit hier echt met een grijns op mn gezicht, wat ontzettend leuk om je berichtje te lezen en het ziet er super uit zo bij elkaar op de foto:)! Ik vond het echt heel leuk om het pakketje samen te stellen en te sturen en ik ben heel benieuwd wat voor moois je er van zult gaan maken, maar volgens mij gaat dat wel goed komen:) Het is je van harte gegund want de kaart die je maakte zal zowel mensen die lang aan het stempelen zijn als mensen die pas zijn begonnen, inspireren en dat is de oorspronkelijke bedoeling van de challenge.

DymphieM zei

wat een leuk verrassingspakket heb je gekregen Yvonne. Daar komt vast weer wat moois van :)

Anita zei

Gefeliciteerd Yvon.
Ook jij heel veel plezier met je prijs!!!
Maar dat gaat vast en zeker goed komen.

Anneke zei

Prachtig pakketje kreeg je Yvon, en ook een leuke kaart. Veel plezier ermee!

Audrey zei

Lucky YOU!!

Petra Tillmann zei

Wat een mooi pakketje! Veel plezier ermee!

Annes Art zei

Bofkont;o)), een schitterend pakket heb je gekregen!!

Jeany zei

ik kom ook ff buurten vanuit bianca, leuk dat je gewonnen hebt en wat voor een prachtig pakket, gefeliciteerd, en heeeeeeeeeeeeeeee; veel plezier. Ook met je blog, tis leuk hier, ik ga nog ff rondneuzen, greetz van janine

Sija zei

Gefeliciteerd Yvon!

Cynnie zei

Lucky you....wonderful goodies!!
Cynthia Schelzig

. zei

Tof ! en gelijk een schitterend kaartje ermee gemaakt. Mooi

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails