dinsdag 2 december 2014

Stamping Angels 10 jaar!

Vorige week hadden we al weer onze 21e Stamping Angelsdag bij Lisetta thuis. En ons 10 jarig bestaan, wat een mijlpaal!
Een geweldig leuke dag gehad, waarop ons lid van het eerste uur Ineke ons een prachtige workshop gaf met het maken van een bijzonder leuk boekje.
En wat een werk heeft ze daar aan gehad! Alles helemaal uitgewerkt in een stap voor stap uitleg, heel mooi opgeborgen in een map, vergezeld van alle maten, tekeningen hoe het in elkaar gezet moet worden, echt geweldig!
Haar Angelscadeautje had had Ineke verwerkt bij de workshop. In een heel mooi versierd doosje zat een stukje Tyvek wat gebruikt kon worden om het boekje te binden, en een aantal magneetjes om een paar pagina's van het boekje aan elkaar te laten "klikken". Wat natuurlijk in de beschrijving weer heel goed was uitgelegd.
Daarnaast ook nog boekjes in de verschillende stadia van in elkaar zetten, dus we gingen met z'n allen als een speer met in elkaar zetten.
En naast je leuke cadeautje bij de workshop, was de workshop en het vele werk wat Ineke er aan heeft gehad wel hét cadeautje van de dag voor mij!
Ineke, nogmaals bedankt voor je super leuke workshop en goede uitleg, we hebben allemaal weer een schat aan ideeën opgedaan!

En natuurlijk dank aan Lisetta voor haar gastvrijheid, en alle Angels voor hun gezelligheid, de uitwisseling van vele projecten, de leuke cadeautjes, de lunch, het was weer geweldig!
En hoewel Herma niet meer bij de Angels zit, heeft te ter ere van het 10 jarig bestaan nog wel een keer het pruimenhoofd voor bij de lunch voor ons gemaakt. Dat vond ik zo ontzettend lief, nogmaals bedankt Herma!
Op de foto's de map met werkbeschrijving en cadeautje van Ineke, mijn beginselen van het boekje en Ineke in haar element als onze workshopdocent!
En natuurlijk nog een paar andere gezellige foto's van deze super leuke dag.

Alle cadeautjes bij elkaar .....
..... en de cadeautjes die ik deze keer had gemaakt.
 
Onze workshopjuf Ineke in haar element.
 
Natuurlijk alle lekkernijen met de lunch in beeld ...
...het overheelijke pruimenhoofd van Herma ...
...en nog meer lekkers en twee geurende pannen soep.
 
Workshopresultaten
 
En natuurlijk de groepsfoto...
... en tot als afsluiting een heerlijke Chinese maaltijd.
 
Wat een geweldig dag waar we weer lang en met heel veel plezier op kunnen terugkijken!
    

1 opmerking:

Alie Hoogenboezem-de Vries zei

Wat een gezellige bijeenkomst zo te zien, veel creativiteit,lekker eten en super hapjes en snapjes, en veel vrolijke gezichten. Zal de moeite weer waard zijn geweest Yvon!
Geniet lekker na :-)
Toedelsss, Alie

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails