zondag 5 augustus 2012

Onwijs gezellige dag bij Paulien!

Gisteren was ik met Lisetta en Marjolijn een dagje bij Paulien.
Waar we enorm zijn verwend met een super leuk workshopje wat Paulien heel goed en leuk had voorbereid, een leuke goodebag daarbij, lekkere broodjes en lunch, een leuke rondleiding langs de leukste winkeltjes in Venlo, een lekker ijsje, prachtig weer (daar had Paulien natuurlijk ook voor gezorgd .....), een heerlijk stoofpotje 's avonds en vooral heel veel gastvrijheid en gezelligheid!
Bedankt Paulien voor deze heerlijke vakantiedag!

Geïnspireerd door het blog van Julie Nutting had Paulien zelf de fashion girls getekend (knap hoor!) en voor ons patronen gemaakt. Op Paulien haar blog kun je haar prachtige creaties zien!
Ook bij Marjolijn en Lisetta staan de fashion girls ook al op hun blog.

Met het papier uit de goodiebag maakte ik deze fashion girl.


De leuke goodiebag die we van Paulien kregen.


Ons cadeautje voor Paulien viel geloof ik wel bij haar in de smaak. Onder wat gegiechel hebben we de drie labels aan het cadeauzakje vastgemaakt voordat we het aan haar gaven.Na de heerlijke lunch gingen we nog even het centrum van Venlo in, waar Paulien ons vakkundig langs de leukste winkeltjes leidde.
Mijn oog viel direct op een waanzinnig leuke deurmat, die ik echt niet kon laten liggen! De oude deurmat kan nu eindelijk weg.


Met de rest van de aankopen .....

..... ontzettend leuke houten harten en visjes, een paar rolletjes tape, een leuk stofje om boekjes te kunnen bekleden en tot slot nog een stuk bruin kant.

De deurmat gisteravond uitgerold neergelegd en met het kratje met knutselspullen en aankopen nog op de achtergrond, meteen in beslag genomen. Door Egel!

16 opmerkingen:

Gerrina zei

Wat een mooie heb ook jij gemaakt! En Paulien krijgt gelijk: De mat met kat komt vanzelf op het blog terecht... Fijne zondag verder, groetjes, Gerrina

maria's knutselplezier zei

Ja, 't is te zien dat je een heel gezellige en leerrijke dag hebt genoten gisteren, wat een mooie tags heeft die Pauline gemaakt, en wat een mooie tag heb jij gemaakt!!! Tevens vind ik je mat ook heel mooi en je kat heeft gelijk dat ze er vlug bezit van neemt!!!

groetjes
Maria

Marja's Stamp Addiction en Marja's Creativity zei

Suoer wat een leuke en fijne dag heb je gehad Yvon. Je deurmat ben ik helemaal weg van, wat een pracht. Echt gaaf
lieve groetjes Marja

Alie zei

Wat een heerlijk verhaal Yvon, je hebt ons meegenomen richting Venlo :-). Je dag is super geweest en je goodiebag en aankopen zijn ook zo leuk...het allerleukst is de té gekke deurmat!! Die zou ik ook zeker kopen als ik die tegen zou komen...gaaf! En je Egeltje heeft smaak, dat is duidelijk :-)

Geniet lekker na, Alie

Nicoleke zei

Mooi Yvon ! Je tag, DE MAT, en je verhaal. En de houten harten, daar heb ik er ook al een aantal van hangen. Ik kan me inbeelden dat het heel gezellig is geweest.

Janine zei

Egel weet de beste plaatsen uit te zoeken, inderdaad heel erg leuke deur,at en de kadootjes werzinds zijn erg leuk, heerlijk hé zo'n dagje elders vertoeven en dan ook nog lekker verwend worden, geniet nog maar lekker na.

bolletjelucky.blogspot.com zei

Wat een gezellig bericht is dit,ik heb een beetje mee zitten genieten.Wat een mooie tag had je gemaakt voor aan het cadeautje maar deze nieuwe van een fashiongirl ziet er ook geweldig uit.Leuk patroon is dat en een supermooie tekst erbij:) groetjes Miranda

Yvonne zei

Wat heerlijk om te lezen, ik kan me voorstellen dat je een geweldige dag hebt gehad. Leuke goodiebag en je tag vind ik prachtig. Mooie mat heb je gekocht, heel begrijpelijk dat Egel die gelijk in beslag neemt (leuke naam voor een poes).
Groetjes Yvonne.

Patrice zei

Oh wat leuk Yvonne, egel vond hem dus ook schitterend. En een zeer toffe tag werd het!

Groeties Patrice

Paulien zei

Wat is je label leuk geworden Yvon, we kunnen met ons 4tjes ook wel een "fashion modellenboek" gaan uitgeven en dan signeren op een gezellig terrasje waar al die aankopen van ons vandaan kwamen :0)
Gaaf zeg, die mat!!!
Egel heeft smaak!

Ana K. zei

I love, love, love your tag!!! Great messy hear she have! :)

Cath Wilson zei

Love, love, LOVE this idea of using the papers and she looks so good!! Great idea x

Janny Jager 't Hooft zei

Heerlijk om te lezen hoe jullie vreselijk gezellige dag is geweest en wat jullie allemaal gedaan hebben
Heel veel genoten zo te lezen

Je tag is SUPER leuk geworden en ook je deurmat vind ik het einde.

Leuke hebbedingetjes heb je ook gekocht.

Jullie zullen ontzettend genoten hebben.

Groetjes Janny

Iezie zei

Wat een leuk verhaal Yvon, van zo'n heerlijke gezellige dag. Enig die tag die je gemaakt hebt. En dan gezellig Venlo in shoppen. Die deurmat, geweldig. Is voor Egel gemaakt! Leuke hartjes en mooi stofje. Je kan nog wel even nagenieten.
Heel veel groetjes van
Ini

Marjolijn, Rotterdam, the Netherlands zei

Ik denk dat we een verslaving erbij hebben, hahaha, dat wordt een hele groep fashion angels. Je girl is erg gaaf geworden, misschien kunnen we ipv atc's girls gaan ruilen............, knuffel Marjolijn

Bianca Kalksma zei

wat een heerlijk blogbericht is dit, een pracht verslag van een prachtdag en wat een leuke aankopen heb je gescoord! Gelukkig dat de deurmat is goedgekeurd ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails