donderdag 7 oktober 2010

Waanzinnig leuk Fairy Tale en verjaardagsweekend!

Afgelopen weekend vond het tweede Fairy Tale weekend plaats, georganiseerd door Paper & Pictures.
WAANZINNIG leuk weekend, goed georganiseerd, onwijs leuke workshops, prachtige workshoppakketten, mooie materialen, leuke docenten, goede uitleg en beschrijvingen, kortom, helemaal goed!

Bij binnenkomst kreeg je meteen een speciale Fairy Tale tas, speciaal voor dit weekend gemaakt, gevuld met 3 tijdschriften en een papierblokje. Dat begint al goed!


Je kon vanaf vrijdag 1 oktober aanschuiven, dan was je Queen, maar dat werd toch iets teveel voor mij. Vandaar dat ik geboekt heb op zaterdag en zondag, maar wel met een overnachting erbij, en ach, als Princess was het leven ook heel goed hoor dit weekend!

Marjolijn was er ook bij dit weekend en nádat wij hadden geboekt, afzonderlijk van elkaar, zijn we eens gaan kijken wát we dan hadden geboekt. Echt wel twee zielen, één gedachte wat dat betreft, want alle vier de workshops van een dubbel blok hadden we hetzelfde!


Prima Marketing

De eerste workshop van Prima Marketing werd gegeven door Tracy Hudson, met een helpende hand van Monique Jacobs van Paper and Pictures.


In het pakket het canvas tasje, papier, véél bloemetjes, een inktblokje, clear stempelsetje, plakletters en pearls om op te plakken.En Marjolijn en ik, we hadden de grootste lol en hebben ons prima vermaakt!
Met dank aan Monique voor het maken van de foto.Jillebean Soup

De workshop van Jillebean Soup werd gegeven door de eigenares van Jillebean, Jill Yegerlehner en Kimber McGray, twee ontzettend enthousiaste meiden.Geweldig leuke workshop met een opbergmap voor je foto's. Veel papier, plastic insteekhoezen waar allerlei leuke dingen mee werden gedaan, stickervellen, journaling kaartjes, veel leuke grapjes in het project met bladzijden, envelopjes, pockets, etc.
Echt heel leuk, dus Stamping Angels, jullie zien vast en zeker een keer zo'n soort project voorbij komen!


Make and Takes en verloting op zaterdagavond

Op zaterdagavond kon je aanschuiven voor 6 make and takes, hartstikke leuke kleine en snelle workshopjes. Van de 6 heb ik er maar 3 gedaan, toen was ik zó moe dat ik alleen nog maar naar bed wilde, ha ha!


Tijdens de verloting won ik met 3 gekochte loodjes voor het goede doel, Pink Ribbon, 2 prijzen!

Twee papierpakketten van Bo Bunny, waarvan eentje ook nog met tas. Altijd leuk!En op zondag was ik jarig!

's Morgens meteen gefeliciteerd door Marjolijn en verrast met een prachtig cadeau! Ik heb je al uitgebreid bedankt, maar nogmaals, ik vind 'm super Marjolijn, bedankt!Ik werd 's morgens meteen toegezongen door Sam en later door Antoinette van P&P.
En van Monique kreeg ik ook nog een cadeautje, lief hè?!


In een heel mooi transparant tasje met roze vloepapier zat een leuk rond doosje van Prima Marketing met witte bloemetjes van verschillende formaten. Hartstikke leuk, zo kun je ze zelf de gewenste kleur geven.


Maya Road

De workshop Sew Stiched van Maya Road werd gegeven door Monique Jacobs, die je een boekje met veel lint, steekjes, naaimachine, enz. echt wel kan toevertrouwen!


In het pakket het boekje in de vorm van een naaimachine wat wordt aangekled met prachtig papier, bloemetjes, kant, lint, pins, transparanten met kantmotief, eigenlijk van alles wat met het onderwerp te maken heeft.
Het label rechts achter kregen we van Monique wanneer we kort opschreven hoe we het weekend hadden ervaren, een herinnering voor haar zelf aan dit leuke Fairy Tale Event.


Bo Bunny

De workshop van Bo Bunny werd gegeven door Matthew Lenoy en zijn moeder Jan Lenoy, en door Jolanda Meurs van P&P.Ook weer zo'n prachtig pakket met veel papier, lint, bloemetjes en chipboard swirls en een hele goede beschrijving voor het maken van het doosje.
Marjolijn vond het nodig overal te roepen dat ik jarig was, dus daar kwamen van Matthew een paar cadeautjes mijn kant uit, een Bo Bunny nietmachine met nietjes, een teflon schaar, rub-ons, een vel kattenstickers en wederom een pakje met chipboard vormen, maar anders dan we al in ons pakketje hadden ontvangen.
Aan het einde van de workshop kregen we nog een Bo Bunny tas met papierpakket van een volledige lijn, rub-ons, hartje gevuld met M&M's en twee doosjes met clear stamps met de maanden van het jaar, gewéldig!Core'dinations

Tijdens de workshop van Core'dinations leer je van Kimber McGray en Jill Yegerlehner als rechterhand alles over het ColorCore papier; schuren, scheuren, kleuren, embossen, bloemetjes maken. Lekker relaxed om het weekend mee af te sluiten.
Marjolijn was al richting huis, zij had deze laatste workshop niet geboekt, dus zal ik haar een keer "bijscholen", ha ha!Tot slot kwam Truike nog met een grote verrassing voor mij. Eerst werd er door de hele groep in het Nederlands voor me gezongen, daarna door Kimber en Jill in het Engels.
Naast de verloting door beide dames, waar ik ook al iets won, kreeg ik voor mijn verjaardag ook nog een kaart met allemaal lintjes er op en een pakketje met journaling cards.

Truike feliciteerde mij en sprak mij nog even toe, dat ze het zo knap vond dat ik er twee dagen was, mét overnachting terwijl ze weet dat dat voor mij wel lastig is, en dat ze me daarvoor ook eigenlijk wel een Queen vond. Daarom had ze speciaal voor mij een extra Queen pakket achtergehouden wat ze mij cadeau gaf voor mijn verjaardag, die super mooie planner die alle Queens vrijdagavond hadden gemaakt.
Wat een verrassing! Truike, ontzettend bedankt, ik ben er heel erg door verrast en ben er super blij mee!


Kortom, ik voelde me zondag wel echt jarig hoor!


De aankopen

Want die zijn er toch steeds weer, hoe kan dat toch??? Ha ha!


Papier, splitpennetjes, canvas blijdazijden, brads, een pons, chipboard vormpjes, tijdschrift met kaarten, stickervel, houten labeltjes, touw, stoflijm, stempeltjes .........
Omdat ik nog niets had, ha ha!

En ja, je kijkt er zo lang naar uit, maar voor je het weet is dat leuke weekend voorbij gevlogen!
Bepakt en bezakt kwam ik zondagavond ontzettend moe, maar oh zo voldaan weer thuis.
Wat daar allemaal uit kwam, hebben jullie hier boven een beetje kunnen zien.


Voorlopig ga ik heel lang nagenieten!
Misschien tot volgend jaar op 7, 8 en 9 oktober 2011 bij het volgende Fairy Tale Event!

15 opmerkingen:

Anneke zei

Tijdens het lezen zat ik te bedenken dat je waarschijnlijk een vrachwagen nodig had om alles mee naar huis te krijgen :-)
Superleuke dingen gemaakt, gekocht, gekregen, zo te zien een heel geslaagd weekend!

Audrey zei

Wow, dat is niet mis zo'n weekend, en wat ben je verwend!!! En wat kregen jullie veel...een beetje te laat maar alsnog van Harte Gefeliciteerd ennuh...dat kaartje komt nog:-))

Corinne zei

Geweldig Yvonne.........wie wilt er nu niet zo verwent worden op haar verjaardag :-)

Groeten Corinne

Lisetta zei

Wow yvonne wat ben jij verwend zeg, ik vind het helemaal super voor je!!! Alles ziet er prachtig uit!!! Volgend jaar ben ik er weer bij hoor!!!

Petra Tillmann zei

Zo te zien heb je een geweldig weekend achter de rug! Leuke dingen heb je gemaakt en gekregen!! Super!

Anita zei

Wat een heerlijk weekend lijkt me dat te zijn geweest.
Vol met allerlei gave workshops en niet te vergeten je cadeautjes en aankopen.
Daar kun je weer een tijdje op "teren".
Geweldig leuk!
Geniet nog maar lekker na.

Nora zei

Hi Yvonne alsnog een gelukkige verjaardag! En zo te zien heb je een superweekend gehad vol met leuke workshops, verrassingen en leuke ontmoetingen.

Willy zei

Nog gefeliciteerd, Yvon! Dat weekend was wel echt luilekkerland.

silvia zei

zooooooo nou dat is zeker een super gaaf verjaardagsweekend geweest
wat een mooie en ook vooral leuke dingen op de foto's je kan weer vooruit zo te zien hihihihihi weer een aantal dagen om niet meer te vergeten
super hoor

Paulien zei

Wauww Yvon, wat heb jij een heerlijk verjaardagsweekend gehad!
Prachtige workshops, mooie kado's, heel veel ;ieve woorden van iedereen en dan nog in het engels worden toegezongen..hip hip Hooray.
Geniet er nog maar lekker lang van, het is je van harte gegund!

Klaartje zei

Wow, wat een heerlijk weekend heb jij gehad! Geniet van al je projecten, aankopen en cadeaus! Super!

. zei

Wow Yvon ! Wat een verjaardag, en ik die me altijd afzonder op mijn verjaardag ..... 'k ga er toch eens over nadenken.
leuke workshops die je hebt gevolgd !!!

Dymphie zei

dat ziet er uit als een heel druk, heel geslaagd en supergezellig verjaardagsweekend! Alsnog van harte Yvonne!

gr. Dymphie

Bianca Kalksma zei

Kwijl:) haha oh allereerst complimenten hoe je alles op de foto hebt gezet, geweldig leuke impressie van het weekend, de workshops en wat je hebt gekocht. Ik heb zelf een paar jaar geleden ook één dag meegedaan op het fairytaleweekend, maar een heel weekend, lijkt me echt geweldig. Begint wel te kriebelen om misschien toch weer eens mee te doen, het kost wel wat, maar het is het tiendubbelendwars waard. Hé ik zie net mijn challengelogo aan de zijkant staan, wat ontzettend leuk Yvonne! Super leuk!! Daar wordt ik nou blij van:) Oh en je hebt echt super leuke dingen gekocht en die hád je gewoon nodig, kon je niet laten liggen, echt niet hoor! :) Wat een geweldige manier om je verjaardag zo te vieren lijkt me!

Agitte Huberts zei

Wat een leuk verjaardagsweekend moet jij hebben gehad en wat een leuke workshops heb je gevolgd.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails