donderdag 2 september 2010

Magnetic foam blokjes voor Tim Holtz Sizzix mallen

Heb je net als ik een Tim Holtz Alterations "movers & shapers" mal van Sizzix gekocht in een oude verpakking? Dan heb je ook vast net als ik zitten worstelen om je gestanste stuk cardstock uit die mal te peuteren met een prikpen, schaarpuntje of wat dan ook.
Op Tim Holtz zijn blog zag ik bij een demo dat ze er ook daar mee hebben gesukkeld. Als je zo'n mal in de serie movers & shapers nu koopt, zit bij de nieuwste versies een vierkant magnetisch blokje wat je in het midden van je mal kunt doen, zodat het cardstock bij ponsen er niet in zakt. Maar ja, dan zijn er al die knutselaars die een oude verpakking hebben, zonder magnetisch blokje. Vandaar dat je nu bij Sizzix zo'n blokje gratis (jawel!) kunt aanvragen. Inwonenden van Europa moeten daarvoor bij Ellison zijn, de importeur in Europa. Na vele mails en een uiteindelijk roepen dat ik Timmetje himself maar eens ging aanschrijven, kreeg ik prompt dezelfde dag een antwoord met de toezegging dat het magnetische blokje aan mij opgestuurd zou worden.
En ziedaar, gisteren lag dat in de brievenbus!


Wil je ook zo'n gratis magnetisch foamblokje, dan is hier het e-mailadres van Charlie Penrhyn-Jones, Customer Service Agent van Ellison: cpjones@ellison.com
Het blokje is een "magnetic ejection foam" voor de movers & shapers van Tim Holtz.
Charlie zal het mij niet in dank afnemen dat jullie allemaal gaan mailen, maar ja, het gaat er om dat jullie er mee geholpen zijn.

Succes ermee!
 

1 opmerking:

Anneke zei

Dreigen kan wel eens helpen dus, goed zo!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails